Dispositivos e acessórios
Chutney van gekarameliseerde rode uien
Preparação 10min
Total 24h
400 g
Ingredientes
-
olijfolie25 g
-
rode ui in partjes500 g
-
verse rode chilipeper in repen½ - 1
-
lichtbruine suiker200 g
-
zout1 tl
-
rode wijnazijn200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Proteína
5 g
Energia
5086 kJ /
1215 kcal
Gordura
25 g
Fibra
9 g
Hidratos de carbono
221 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min
Koken van basmatirijst
35min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2h 5min
Karamelsaus
1h 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Brood met olijven
2h 20min