Dispositivos e acessórios
Gezouten-Karamelijs
Preparação 25min
Total 14h
8 porties
Ingredientes
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porties
Proteína
7 g
Energia
2034 kJ /
486 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Margarita
10min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Nenhuma avaliação
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Nougatine
1h 30min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Indische kippenburger
4h
Verse zomerse loempia’s
30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Kerstman macarons
3h 20min