Dispositivos e acessórios
Karamelsaus
Preparação 5min
Total 1h 30min
400 g
Ingredientes
-
250 g fijne suikerwitte suiker250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 tl
-
azijn1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 400 g
Proteína
5 g
Energia
8545 kJ /
2040 kcal
Gordura
111 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
256 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crème karamel (flan)
5h 30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Lemon curd
20min
Karamelpoeder
1h
Basis karamel
25min
Nougatine
1h 30min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Vloeibare karamel
25min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Tomatenrijst
30min
Worteltaart
2h