Dispositivos e acessórios
Fettuccine Alfredo
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1077 mg
Proteína
25.7 g
Energia
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Gordura
56.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
34.2 g
Hidratos de carbono
66.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One Pot Pastas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Spaghetti Carbonara
40min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Honey Glazed Carrots
30min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Pancakes and Waffles
40min
Southwest Creamed Corn
25min
Macaroni and Cheese
35min
Garlic Mashed Potatoes
50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min