Dispositivos e acessórios
Fettuccine Alfredo
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1077 mg
Proteína
25.7 g
Energia
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Gordura
56.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
34.2 g
Hidratos de carbono
66.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta Favorites
23 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Shredded Lettuce
10min
Loaded Potato Waffle
50min
Cuban Mojito
5min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15min
Southern Coleslaw
15min
Jersey Beef
30min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
Nenhuma avaliação
Steaks with Mushroom Risotto
40min
DIY pizza pockets
1h 50min