Dispositivos e acessórios
Asperges en prosciutto cannoli
Preparação 15min
Total 55min
12 stuks
Ingredientes
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
3.7 g
Energia
610 kJ /
146 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
8.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Coconut Dream
10min
Balletjes met aubergines
1h
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pikante kalkoensatés
1h
Granaatappel Mojito
10min
Koekjes met chocopasta
1h 40min