![Lemon Rosemary Chicken and Rice Lemon Rosemary Chicken and Rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7A228EA-054E-47DD-88BC-899CF178C018/Derivates/dbca781d-7aaa-4fb4-ae8e-f7b0fd47d79c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 oz all-purpose flour
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ⅛ tsp ground turmeric
- 24 oz chicken stock
- 1 oz lemon juice
- ½ oz honey
- 6 oz long-grain white rice
- 1 lemon, sliced (¼ in. rounds)
- 4 chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)
- chopped parsley, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2374.2 kJ / 567.5 kcal
- Proteína
- 36 g
- Hidratos de carbono
- 51.2 g
- Gordura
- 25 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 1.4 g
- Sódio
- 915.7 mg
Receitas alternativas
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min
Chicken Tetrazzini
40 分钟
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 Min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Greek Stuffed Chicken
1hod. 35min
Mediterranean Chicken
35min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40 分钟
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min