Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g pork loin steaks, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 20 g sesame oil
- 20 g peanut oil
- 3 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 4 spring onions/shallots, white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)
- 100 g fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices
- 15 g caster sugar
- 20 g soy sauce
- 35 g oyster sauce
- 15 g rice wine vinegar
- sea salt, to taste
- 8 - 10 leaves iceberg lettuce
- 1 bunch fresh mint (see Tips)
- 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1940.2 kJ / 375.7 kcal
- Proteína
- 34.7 g
- Hidratos de carbono
- 15.3 g
- Gordura
- 18.8 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 849.3 mg
Receitas alternativas
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken teriyaki
20 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Sticky chicken
24h 35min