
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g pork loin steaks partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 20 g sesame oil
- 20 g peanut oil
- 3 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes to taste
- 4 spring onions/shallots white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)
- 100 g fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices
- 15 g caster sugar
- 20 g soy sauce
- 35 g oyster sauce
- 15 g rice wine vinegar
- sea salt to taste
- 8 - 10 leaves iceberg lettuce
- 1 bunch fresh mint (see Tips)
- 2 fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 375.7 kcal / 1940.2 kJ
- Proteína
- 34.7 g
- Gordura
- 18.8 g
- Hidratos de carbono
- 15.3 g
- Fibra
- 4.4 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Sódio
- 849.3 mg
Receitas alternativas
Beef fajitas
30min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4h 35min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Wonton soup (pork)
45min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Hoisin pork bowl
30min
Coconut poached chicken salad
45min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken teriyaki
20min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min