Dispositivos e acessórios
Easy mac and cheese
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
frozen green peas100 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm) (optional)120 g
-
unsalted butter40 g
-
milk650 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus 3-4 pinches extra to serve¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
Worcestershire sauce3 - 4 dashes
-
dried macaroni pasta (see Tips)250 - 280 g
-
crispy fried onion to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
855.9 mg
Proteína
25.6 g
Energia
2562.7 kJ /
610.2 kcal
Gordura
36.4 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
23.2 g
Hidratos de carbono
44.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Blade Cover Cooking
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Mac and smoky cheese
1h 20min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Sausage dogs
2h 5min
Chocolate crackle surprise
2h 30min
Damper with golden syrup butter
40min
Tuna mornay
45min
Mac & cheese cups
1h 15min
Pikelets
35min