Dispositivos e acessórios
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
Preparação 30min
Total 1h 40min
4 porsiyon
Ingredientes
-
tam buğday unu serpmek için ekstra un300 g
-
yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış150 g
-
sızma zeytinyağı3 yk
-
su2 yk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsiyon
Proteína
14.5 g
Energia
1481 kJ /
354 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
7.2 g
Hidratos de carbono
50.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Makarnalar ve soslar
22 Receitas
Turquia
Turquia
Makarna Zamanı!
8 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Fıstık Ezmesi
10min
Sokak Simiti
2h 30min
Entekke Böreği
40min
Elmalı Tart
1h
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
3h
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Taze Pembe Makarna
1h
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35min
Ev Yapımı Erişte
1h 5min
Taze Makarna Hamuru
1h
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Nenhuma avaliação
Fermente Kırmızı Soğan
96h