Dispositivos e acessórios
Saltet karamelis
Preparação 25min
Total 14h
8 portioner
Ingredientes
Saltet karamel sauce
-
250 g farinsukker250 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
vand1030 g
-
citronsaft1 tsk
-
smør koldt og så meget som muligt i eet stykke (ca. 60 mm x 40 mm x 10 mm)30 g
-
salt1 tsk
-
eddike50 g
Is
-
vaniljestang½
-
sødmælk600 g
-
fløde, min 30 % fedt200 g
-
sukker30 g
-
æggeblomme6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
2034 kJ /
486 kcal
Gordura
33 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kogebog
146 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Peanutbutter
Nenhuma avaliação
Crunchy peanutbutter
Nenhuma avaliação
Mascarpone frosting
Nenhuma avaliação
Mælkebøtte-honning
Nenhuma avaliação
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Nenhuma avaliação
Sirup af brun sukker
20min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Nenhuma avaliação
Appelsincurd
Nenhuma avaliação
Appelsinmarmelade
2h 30min
Rabarber- og jordbærsyltetøj
Nenhuma avaliação
Gulerodsmarmelade
Nenhuma avaliação
Rosenblademarmelade
45min