Dispositivos e acessórios
Barbecue Onions (17.5 oz)
Preparação 5min
Total 45min
17 oz
Ingredientes
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
39.4 mg
Proteína
0.5 g
Energia
136.7 kJ /
32.5 kcal
Gordura
2.3 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
2.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basic Onions
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Barbecue onions (500 g)
45min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Browning 12.5 oz Shallots
25min
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min