Dispositivos e acessórios
Devilled Eggs
Preparação 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
Homemade Mayonnaise
-
250 g neutral oil, room temperaturegrapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
15 g white vinegarwhite wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
1 pinch ground cayenne pepperTabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
157 mg
Proteína
4.5 g
Energia
994.5 kJ /
237.7 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Your Cookidoo® 2025 - First Bite Maestro
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Beer Marinade
10min
Beer Cheese
15min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Deviled Eggs
20min
Loaded Potato Soup
30min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min