Dispositivos e acessórios
Devilled Eggs
Preparação 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
Homemade Mayonnaise
-
250 g neutral oil, room temperaturegrapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
15 g white vinegarwhite wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
1 pinch ground cayenne pepperTabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
157 mg
Proteína
4.5 g
Energia
994.5 kJ /
237.7 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caesar Dressing
10min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Cauliflower Mash
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Cilantro Lime Sauce
10min
Shrimp and Potato Boil
40min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Deviled Eggs
20min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min