Devilled Eggs

Devilled Eggs

4.9 16 avaliações
Preparação 20min
Total 55min
12 pieces

Ingredientes

Homemade Mayonnaise
  • grapeseed oil room temperature
    250 g
    250 g neutral oil, room temperature
  • egg yolk room temperature
    1
  • white wine vinegar
    15 g
    15 g white vinegar
  • water
    1 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • white pepper, ground
    1 pinch
Hard Boiled Eggs
  • eggs, large cold from the fridge
    6
  • water to fill to 1 litre mark
  • cold water to cool eggs
  • ice cubes 2 large trays
Filling
  • Dijon mustard
    7 g
  • shallot minced
    7 g
  • Tabasco
    3 - 5 drops
    1 pinch ground cayenne pepper
  • freshly ground black pepper to taste
  • salt to season, to taste
  • paprika to garnish
  • fresh chives chopped, to garnish

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 piece

Sódio 157 mg
Proteína 4.5 g
Energia 994.5 kJ / 237.7 kcal
Gordura 24.4 g
Fibra 0.1 g
Gordura saturada 3.2 g
Hidratos de carbono 0.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...