Dispositivos e acessórios
Devilled Eggs
Preparação 20min
Total 55min
12 pieces
Ingredientes
Homemade Mayonnaise
-
250 g neutral oil, room temperaturegrapeseed oil room temperature250 g
-
egg yolk room temperature1
-
15 g white vinegarwhite wine vinegar15 g
-
water1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt½ tsp
-
white pepper, ground1 pinch
Hard Boiled Eggs
-
eggs, large cold from the fridge6
-
water to fill to 1 litre mark
-
cold water to cool eggs
-
ice cubes 2 large trays
Filling
-
Dijon mustard7 g
-
shallot minced7 g
-
1 pinch ground cayenne pepperTabasco3 - 5 drops
-
freshly ground black pepper to taste
-
salt to season, to taste
-
paprika to garnish
-
fresh chives chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
157 mg
Proteína
4.5 g
Energia
994.5 kJ /
237.7 kcal
Gordura
24.4 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
0.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Your Cookidoo® 2025 - First Bite Maestro
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2h
Deviled Eggs
20min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2h 10min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Rainbow Salad
30min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Essence of Tomato Water Shots
24h 15min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Gravlax
72h 30min