Sautéing Chicken Strips with Pancetta
TM6

Sautéing Chicken Strips with Pancetta

4.0 (1 avaliação )

Ingredientes

  • ½ oz oil
    ou ½ oz extra virgin olive oil
  • 2 oz pancetta, cubed (1 in.)
  • 8 oz chicken thighs, boneless and skinless, in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)
    ou 8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)

Nutrição
por 2 bottle
Energia
2729 kJ / 652 kcal
Proteína
63 g
Hidratos de carbono
0 g
Gordura
44 g
Gordura saturada
15 g
Fibra
0 g
Sódio
1050 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas