![Seared Scallops with Sweet Potato Purée Seared Scallops with Sweet Potato Purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ADEA02A-5C05-4059-8A90-C6EAE721E7F3/Derivates/8709150b-21aa-48fc-bb20-819b8cbd6a8b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 oz leeks, white part only, cut into pieces
- ¾ tsp salt, divided
- 6 oz sweet potatoes, peeled, cut into pieces (approx. 1 sm.)
- ½ vanilla bean
- 8 oz water
- 1 tsp vegetable stock paste
- 1 tsp apple cider vinegar
- ½ tsp ground ginger
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 2 tbsp olive oil
- 6 jumbo sea scallops, cleaned, patted dry with paper towels
- ½ tsp ground black pepper
- 3 oz whole milk
- baby arugula, to garnish
- 8 blackberries, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1753 kJ / 419 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 35 g
- Gordura
- 19 g
- Fibra
- 5 g
Receitas alternativas
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 Std.
Biltmore Veal Fricassee
1 Std. 20 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40p
Asparagus with Cashew Cream
20p
Halibut with Apricot Chutney
30min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min