Dispositivos e acessórios
Vařený bulgur
Preparação 5min
Total 35min
8 porcí
Ingredientes
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
295.8 mg
Proteína
5.6 g
Energia
896.4 kJ /
214.1 kcal
Gordura
1.9 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Inspirace pro vás
192 Receitas
República Checa
República Checa
Rýžovar na TM6
6 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Vařená quinoa
15min
Vařené jáhly
45min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Vařená basmati rýže
35min
Těstoviny, vařené
20min
Rýže, vařená
25min
Lehce zhnědlá cibule (200 - 300 gramů)
20min
Restovaná cibule (200 gramů)
20min
Rajčata plněná pohankou
1h
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Kroupový salát s rajčaty
45min
Vařené brambory
30min