Indrefilet av svin med sennepssaus

Indrefilet av svin med sennepssaus

4.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 35min
4 porsjoner

Ingredientes

  • indrefilet av svin delt i skiver (1 cm)
    450 g
  • liten sjampinjong, fersk delt i skiver
    100 g
  • vermut, tørr
    75 g
    75 g madeira vin, tørr eller søt
  • melk
    100 g
  • løk kuttet i halve
    60 g
  • hvitløksfedd (opcional)
    1
  • grov sennep
    2 ts
  • sterk sennep
    1 ts
  • kyllingbuljong terning (til 0.5 l)
    1
    1 toppet ts hønsefond
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper juster etter smak
    1 klype
  • crème fraîche, min 30% fett
    2 ss
    2 ss fløte
  • maizena
    1 toppet ss
  • persille, fersk til pynt
    2 - 3 kvister

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 28 g
Energia 961 kJ / 230 kcal
Gordura 7 g
Fibra 0.8 g
Hidratos de carbono 8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo