Dispositivos e acessórios
Kinesisk rett med svin og grønnsaker
Preparação 45min
Total 1h 20min
6 porsjoner
Ingredientes
-
indrefilet av svin delt i strimler (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)600 g
-
soyasaus50 g
-
risnudler, tørket300 g
-
vegetabilsk olje50 g
-
hvitløksfedd2
-
ingefær, fersk revet1 ts
-
rødløk kuttet i båter150 g
-
rød paprika kuttet i strimler (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
gulrøtter kuttet i strimler (0.5 cm x 5 cm)150 g
-
vann1280 g
-
kinesisk femkrydder pulver1 ts
-
østerssaus70 g
-
brunt sukker1 ts
-
sukkererter trimmet100 g
-
mini pak choy grovt hakket150 g
-
salt1 ts
-
rød chili, fersk skåret diagonalt1
-
cashewnøtt, ristet, usaltet2 ss
-
vårløk skåret diagonalt2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
30 g
Energia
1735 kJ /
414.6 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
3.5 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação