Dispositivos e acessórios
Chili con carne
Preparação 15min
Total 40min
6 porsjoner
Ingredientes
-
olivenolje30 g
-
løk delt i to150 g
-
hvitløksfedd1
-
spisskummen, malt½ ts
-
rød paprika delt i biter250 g
-
½ ts chili, tørket, juster etter smakgrønn chili, fersk (se tips)1
-
oksekjøttdeig450 g
-
300 g tomat, delt i bitertomat, på boks (hele)300 g
-
salt1 ts
-
chilisaus juster etter smak (se tips)1 ts
-
kidney bønner, på boks drenert400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
22 g
Energia
1285 kJ /
307 kcal
Gordura
16 g
Fibra
7.7 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação