Ørret med hollandaisesaus

Ørret med hollandaisesaus

Nenhuma avaliação
Preparação 25min
Total 50min
2 porsjoner

Ingredientes

  • vann
    750 g
  • poteter delt i biter (3-4 cm)
    350 g
  • salt
    1 ½ ts
  • grønnsaker (feks. asparges, blomkål, i buketter, gulrøtter), delt i biter
    350 g
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts
  • ørreter, hele, ferske, rensete skrapet for skjell (ca. 220 g per)
    2
  • sitroner (inkludert sitron til servering)
    2
Hollandaisesaus
  • smør delt i biter
    100 g
  • eggeplommer
    4
  • hvitvin
    50 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porsjon

Proteína 44 g
Energia 3694 kJ / 882 kcal
Gordura 59 g
Fibra 7.1 g
Hidratos de carbono 36 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo