Thailandske fiskekaker

Thailandske fiskekaker

3.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 45min
18 stykker

Ingredientes

  • vegetabilsk olje til smøring
  • kaffir lime blad, fersk (se tips), stilker fjernet
    2 - 4
  • grønne bønner, ferske trimmede
    100 g
  • vårløk (ca. 40 g), delt i biter
    2
    2 sjalottløk, (ca. 40 g), delt i biter
  • hvit fisk, filet (feks. torsk, snapper, abbor), delt i biter (3-4 cm)
    600 g
  • rød currypaste
    30 - 50 g
  • kokosfløte
    60 g
    30 g kokosmelkpulver, fortynnet i 30 g vann
  • eggehvite
    1
  • salt
    ½ - 1 ts
  • vann
    1000 g
  • rød chili, fersk skåret i tynne skiver, til pynt
    1

Dificuldade

fácil


Nutrição por 3 stykke

Proteína 22 g
Energia 840 kJ / 202 kcal
Gordura 11 g
Fibra 1.3 g
Hidratos de carbono 4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo