Dispositivos e acessórios
Couscous med kylling, lam og krydderpølser
Preparação 40min
Total 1h 10min
6 porsjoner
Ingredientes
-
koriander, fersk kun blader4 kvister
-
persille, fersk kun blader4 kvister
-
løk delt i to200 g
-
lammebog helst med bein (se tips), delt i biter (4 cm x 4 cm)400 g
-
salt3 ts
-
pepper, malt½ ts
-
olivenolje40 g
-
gulrøtter delt i biter (ca. 1.5 cm)400 g
-
neper delt i 6 eller 8 biter (avhengig av størrelse)250 g
-
kanel, malt1 ts
-
ingefær, malt1 ts
-
vann900 g
-
kyllingbryst filet, med eller uten skinn kuttet i tynne strimler (ca. 2 cm lange)300 g
-
ferske krydderpølser (opcional) (feks. merguez)6
-
squash uskrellet, delt i skiver (ca. 1.5 cm)400 g
-
couscous, medium korn350 g
-
rosiner70 g
-
hvite kikerter, på boks drenert350 g
-
1 - 2 ts chilipasteharissa paste1 - 2 ts
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
51 g
Energia
3753 kJ /
900 kcal
Gordura
43 g
Fibra
11.7 g
Hidratos de carbono
70 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kung Pao kylling
Nenhuma avaliação
Tradisjonell østerriksk gulasj
Nenhuma avaliação
Pulled pork burger
Nenhuma avaliação
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Nenhuma avaliação
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Nenhuma avaliação
Pastasaus av skinke og purre
Nenhuma avaliação
Biff i stout
Nenhuma avaliação
Kroningskylling
Nenhuma avaliação
Tandoori kyllingwraps
Nenhuma avaliação
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Nenhuma avaliação
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Nenhuma avaliação
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Nenhuma avaliação