Dispositivos e acessórios
Bollebrød
Preparação 20min
Total 2h 20min
30 skiver
Ingredientes
-
smør kuttet i biter, pluss ekstra til smøring50 g
-
melk300 g
-
2 ts tørrgjær, (8 g)fersk gjær smuldret20 g
-
sukker20 - 60 g
-
hvetemel, fint550 g
-
salt1 ½ strøken ts
-
egg lett pisket, til pensling1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 skive
Proteína
3 g
Energia
391 kJ /
93 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
16 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ciabattine
Nenhuma avaliação
Damperbrød med sirupsmør
Nenhuma avaliação
Irske Potetkaker
Nenhuma avaliação
Natronrundstykker med cheddar
Nenhuma avaliação
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Minibrød med sjokolade og squash
Nenhuma avaliação
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Nenhuma avaliação
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Nenhuma avaliação
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Nenhuma avaliação
Søtt frokostbrød
1h 30min