Dispositivos e acessórios
Béarnaisesaus
Preparação 10min
Total 15min
380 gram
Ingredientes
-
sjalottløk delt i to50 g
-
estragon, fersk kun blader1 kvist
-
tørr hvitvin50 g
-
hvitvinseddik (helst estragoneddik)1 ss
-
smør, usaltet delt i biter200 g
-
eggeplomme4
-
salt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
Dificuldade
fácil
Nutrição por 380 gram
Proteína
15 g
Energia
7666 kJ /
1833 kcal
Gordura
192 g
Fibra
0.9 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Persillepesto med stekt rød pepper
Nenhuma avaliação
Bønnedip med soltørket tomat
Nenhuma avaliação
Kremet saus med sopp og hvitvin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Nenhuma avaliação
Kewpie-majones
Nenhuma avaliação
Obatzter (ostepålegg)
Nenhuma avaliação
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Nenhuma avaliação
BBQ-saus
Nenhuma avaliação
Enkel urtesaus
Nenhuma avaliação
Glutenfri brødsaus
Nenhuma avaliação