Dispositivos e acessórios
Tomatketchup
Preparação 15min
Total 1h 15min
1200 porsjon
Ingredientes
-
1000 g tomater, på bokstomater, modne kuttet i kvarte1000 g
-
rød paprika delt i biter180 g
-
rødløk130 g
-
hvitløksfedd2
-
rødvinseddik100 g
-
laubærblad, fersk1
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
malt svart pepper¼ ts
-
kajennepepper¼ - ½ ts
-
paprikakrydder1 ts
-
salt1 ts
-
honning100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
1 g
Energia
218 kJ /
52 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Min Kokebok
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Persillepesto med stekt rød pepper
Nenhuma avaliação
Bønnedip med soltørket tomat
Nenhuma avaliação
Kremet saus med sopp og hvitvin
Nenhuma avaliação
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Nenhuma avaliação
Kewpie-majones
Nenhuma avaliação
Obatzter (ostepålegg)
Nenhuma avaliação
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Nenhuma avaliação
BBQ-saus
Nenhuma avaliação
Enkel urtesaus
Nenhuma avaliação
Glutenfri brødsaus
Nenhuma avaliação