Dispositivos e acessórios
Skandinavisk rugbrød
Preparação 10min
Total 27h
20 skiver
Ingredientes
-
vand plus ekstra til drys350 g
-
sukker30 g
-
tørgær2 tsk
-
rugmel300 g
-
hvedemel100 g
-
rugkerner knækkede300 g
-
solsikkekerner100 g
-
græskarkerner80 g
-
hørfrø50 g
-
kærnemælk220 g
-
mørk øl180 g
-
havsalt2 tsk
-
havregryn til drys1 spsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Proteína
6.7 g
Energia
866 kJ /
206 kcal
Gordura
6 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Hygge
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Blomsterbrød
1h 5min
Æblehorn
Nenhuma avaliação
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit briochebrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação
Nem brioche
Nenhuma avaliação
Brød uden form
1h 35min