Dispositivos e acessórios
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Preparação 15min
Total 1h 45min
12 skiver
Ingredientes
-
courgette i stykker60 g
-
gulerod i stykker60 g
-
mælk100 g
-
vand65 g
-
fuldkornsmel30 g
-
gær10 g
-
havregryn grovvalset50 g
-
yoghurt naturel20 g
-
hvedemel200 g
-
salt1 ½ tsk
-
blandede frø fx græskarkerner, solsikkekerner20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 skive
Sódio
317 mg
Proteína
4 g
Energia
448 kJ /
107 kcal
Gordura
2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0.4 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mad i Air-fryer
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Burgerboller
2h 20min
Brød med mælk
2h 20min
Blomsterbrød
1h 5min
Hytteostbrød
Nenhuma avaliação
Kanelvafler
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Glutenfrit kartoffelbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit toastbrød
Nenhuma avaliação
Glutenfrit briochebrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação
Nem brioche
Nenhuma avaliação