
Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Preparação 20min
Total 28h 15min
18 slices
Ingredientes
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Nutrição por 1 slice
Energia
525.6 kcal /
2207.5 kJ
Proteína
7 g
Gordura
33.2 g
Hidratos de carbono
51.5 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
17.6 g
Sódio
273.2 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia