Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Preparação 20min
Total 28h 15min
18 slices
Ingredientes
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
273.2 mg
Proteína
7 g
Energia
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Gordura
33.2 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
17.6 g
Hidratos de carbono
51.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Afghan biscuits
25min
Chocolate butter cream
10min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45min
Cinnamon buns
3h 5min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Buttercream icing
5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cream cheese frosting
5min