Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Preparação 15min
Total 45min
800 g
Ingredientes
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 800 g
Sódio
2998.8 mg
Proteína
21.1 g
Energia
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Gordura
345 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
218.5 g
Hidratos de carbono
252.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème pâtissière
15min
Lemon curd
20min
Cream cheese frosting
5min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Meringues
5h
Tempered chocolate
40min
Chocolate butter cream
10min
Vanilla bean marshmallows
2h 15min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Cream Cheese Icing
5min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min