Dispositivos e acessórios
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Preparação 15min
Total 45min
800 g
Ingredientes
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 800 g
Sódio
2998.8 mg
Proteína
21.1 g
Energia
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Gordura
345 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
218.5 g
Hidratos de carbono
252.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Red Velvet Cupcakes
1h
Chocolate butter cream
10min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Chocolate ganache
20min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min
Lemon curd
20min
Buttercream icing
5min
Chocolate mint thins
2h 30min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Salted caramel sauce
40min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Cream cheese frosting
5min