Dispositivos e acessórios
Veen- en vlierbessen punch
Preparação 30min
Total 10min
6 glazen
Ingredientes
-
sinaasappel groot (ong. 280 g), in stukken1
-
water250 g
-
veenbessensap700 g
-
400 g zwarte bessensapvlierbessensap400 g
-
rietsuiker50 g
-
fruit thee zonder draad2 zakjes
-
kaneelstokjes2
-
kruidnagels5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
2 g
Energia
597 kJ /
143 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nenhuma avaliação
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Sojabolognese
40min
Dropijs
8h 30min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Antioxidantenboost
10min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nenhuma avaliação
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min