Dispositivos e acessórios
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Preparação 25min
Total 2h 45min
6 porties
Ingredientes
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
10 g
Energia
1292 kJ /
309 kcal
Gordura
26 g
Fibra
1.5 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asperge
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Crostini met champignons en fontinakaas
Nenhuma avaliação
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Bearnaisesaus
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min