Dispositivos e acessórios
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Meatballs
-
onions35 g
-
minced meat (beef, pork, lamb or chicken) (see tips)500 g
-
breadcrumbs30 g
-
fresh parsley chopped, plus extra for garnishing1 tbsp
-
ground allspice¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
salt½ tsp
-
egg1
Gravy
-
olive oil1 ½ tsp
-
butter35 g
-
all purpose flour15 g
-
beef broth250 g
-
thickened cream120 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
salt adjust to taste1 pinch
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
545 mg
Proteína
21 g
Energia
1100 kJ /
263 kcal
Gordura
17 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Together
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chocolate Basque cheesecake
2h
Cheesecake Brownies
1h 55min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3h 10min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15min
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Witches' Finger Cookies
2h
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Queso Fundido with Chorizo
45min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Dubai Chocolate Bar
2h 20min