Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
Preparação 5min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
unsalted butter room temperature30 g
-
30 g whole milkheavy cream 30%-40% M.F.30 g
-
large eggs room temperature6
-
salt2 pinches
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1845 g
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh chives finely chopped, to taste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
681.4 mg
Proteína
22.5 g
Energia
1898.5 kJ /
452 kcal
Gordura
40.6 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
20.9 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Hand Roll Sushi
1h
Steamed Broccoli
25min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Creamy potato mash
30min
Cooking White Rice
25min
Traditional Fried Rice
20min
Golden syrup butter
10min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Char Kway Teow
25min
Buttermilk Chicken
1h 10min