Dispositivos e acessórios
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
large eggs cold4
-
water divided, plus extra to fill to 1 liter mark36 ½ oz
-
cremini mushrooms sliced5 oz
-
fresh shiitake mushrooms sliced5 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
Swiss chard sliced into ribbons (approx. ½ in.)3 oz
-
soy sauce½ oz
-
old fashioned rolled oats7 oz
-
vegetable stock32 oz
-
salt to taste1 pinch
-
vinegar2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
891 mg
Proteína
17 g
Energia
1607 kJ /
384 kcal
Gordura
18 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Sautéed Cauliflower
25min
Broccoli Sauté
20min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min