Dispositivos e acessórios
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Preparação 25min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
groene asperges geschild (max. 14 cm lang)150 g
-
teentjes knoflook gehakt2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
zout
-
gemalen peper
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
81 mg
Proteína
7 g
Energia
550 kJ /
132 kcal
Gordura
10 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nenhuma avaliação
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5h
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nenhuma avaliação
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Worstmummies
Nenhuma avaliação
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
IJssandwich
Nenhuma avaliação
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min