Dispositivos e acessórios
Sous-vide miso aubergine
Preparação 20min
Total 2h 45min
4 porties
Ingredientes
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
35 g watersake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide koken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Beef Wellington
10h 10min
Haver horchata
Nenhuma avaliação
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Vanille-ijs sandwiches
13h 25min
Pompoen vingers
1h 30min
Asperges en prosciutto cannoli
Nenhuma avaliação
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Mangochutney
1h 20min
Thaise rode curry
1h
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Nenhuma avaliação