Dispositivos e acessórios
Choron sauce (Tomat bearnaise)
Preparação 5min
Total 20min
350 g
Ingredientes
-
estragon, frisk kun bladene; gem stilkene2 - 3 kviste
-
kørvel kun bladene; gem stilkene2 - 3 kviste
-
tomat50 g
-
skalotteløg80 g
-
hvidvinseddike80 g
-
smør skåret i mindre stykker180 g
-
æggeblommer4
-
salt½ - 1 tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
tomatpure1 - 2 tsk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 350 g
Sódio
2385.8 mg
Proteína
16.1 g
Energia
6636 kJ /
1580 kcal
Gordura
166.8 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
102.4 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jævn med TM6
22 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bearnaisesauce
20min
Guacamole
10min
Basilikumpesto
10min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nenhuma avaliação
Artiskokdip med tofu
Nenhuma avaliação
Pestohummus med soltørrede tomater
Nenhuma avaliação
Den ultimative barbecue sauce
Nenhuma avaliação
Mojo Sauce til skaldyr
Nenhuma avaliação
Stærk ostedip
Nenhuma avaliação
Ranch Dressing
Nenhuma avaliação
Vinaigrette med lime og coriander
Nenhuma avaliação