
Dispositivos e acessórios
Chicken Enfrijoladas
Preparação 25min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Poached Chicken
-
whole black peppercorns½ tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh cilantro plus extra to garnish3 sprigs
-
chicken breasts, skinless, boneless organic (approx. 4 breasts)28 oz
-
Parmesan stock cubes frozen (see Tip)2
-
water plus extra if needed to cover40 oz
Black Bean Sauce
-
black beans undrained (30 oz, including liquid)2 cans
-
tomatoes halved8 oz
-
vegetable stock paste2 tsp
-
red onions cut into pieces, plus extra, sliced, to garnish4 oz
-
garlic clove1
-
oregano¼ tsp
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste1 - 2
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
corn tortillas (see Tip)12
Assembly
-
cotija cheese crumbled4 oz
-
Mexican crema to drizzle
-
lime in wedges1
Nutrição por 1 portion
Energia
831 kcal /
3477 kJ
Proteína
74 g
Gordura
18 g
Hidratos de carbono
95 g
Fibra
24 g
Gordura saturada
7 g
Sódio
755 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Cha Cha Chicken
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos