Dispositivos e acessórios
Pan de Muerto
Preparação 35min
Total 4h
5 pieces
Ingredientes
-
oranges (approx. 3 oz juice)1 - 2
-
sugar4 ½ oz
-
orange blossom water1 tsp
-
large eggs4
-
whole milk4 oz
-
all-purpose flour25 oz
-
anise seeds1 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried instant yeast2 packets/envelopes
-
unsalted butter diced, plus extra to grease and more melted, to brush4 oz
-
baker's sugar to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
565.3 mg
Proteína
28.7 g
Energia
3912 kJ /
935 kcal
Gordura
27.1 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
14.2 g
Hidratos de carbono
145 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Day of the Dead
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pollo Pibil
1hod. 30min.
Two Pound Apple Pie
1hod. 25min.
Cochinita Pibil
4hod.
Pumpkin Cinnamon Rolls
3hod. 40min.
Pozole Rojo
2hod. 5min.
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3hod. 10min.
Conchas
3hod. 15min.
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min.
Protein Boosted Waffles
25min.
Tinga de Pollo
40min.
Polvorones - Wedding Cookies
1hod. 30min.