Dispositivos e acessórios
Juletre pull-apart brød
Preparação 40min
Total 2h 20min
32 stykker
Ingredientes
Deig
-
vann220 g
-
20 g fersk gjær, smuldrettørrgjær2 ts
-
hvetemel, fint400 g
-
olivenolje30 g
-
sukker1 ts
-
havsalt1 ts
Fyll
-
parmesanost delt i biter (2 cm)60 g
-
hvitløksfedd1
-
mozzarella delt i biter (2 cm)200 g
Steking
-
egg, medium blandet med 1 ss vann1
Servering
-
rosmarin, fersk1 ½ ss
-
basilikumblader, ferske1 ½ ss
-
smør, usaltet i terninger30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stykke
Sódio
100 mg
Proteína
4 g
Energia
377 kJ /
90 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ciabattine
Nenhuma avaliação
Damperbrød med sirupsmør
Nenhuma avaliação
Irske Potetkaker
Nenhuma avaliação
Natronrundstykker med cheddar
Nenhuma avaliação
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Minibrød med sjokolade og squash
Nenhuma avaliação
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Nenhuma avaliação
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Nenhuma avaliação
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Nenhuma avaliação
Søtt frokostbrød
1h 30min