Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 8 obraji de porc (80-100 g fiecare)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
ou 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 1751 kJ / 418 kcal
- Proteína
- 31 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Gordura
- 33 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 133 mg
Receitas alternativas
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h
Gulaș de vită cu găluști de pâine
1h 30min
Concentrat pastă de carne
45min
Bloody Mary
5min
Lipii cu mușchi de vită și piure de fasole
5hod. 15min
Jeleuri cu vin spumant
2 godz. 30 min
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Nenhuma avaliação
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Nenhuma avaliação
Spaghetti Vongole
Nenhuma avaliação
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2h 40 min
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40min
Chili con carne gătit lent
5 Std. 5 Min