Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Starter
- 80 g water
- 80 g milk
- 30 g plain flour
Dough
- 90 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 170 g milk
- 2 eggs
- 10 g dried instant yeast
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 30 g milk powder
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g brown sugar
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cardamom (optional)
- 1 tsp ground cloves (optional)
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces
Icing
- 120 g caster sugar
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 60 g cream cheese, softened
- ½ tsp natural vanilla extract (optional)
- 20 g milk
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice (optional)
- baker's flour, to dust
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2170.1 kJ / 516.7 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 64.3 g
- Gordura
- 25.4 g
- Gordura saturada
- 15.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 424.6 mg
Receitas alternativas
Pretzels
1h 35 min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Party pretzel bites
1 Std. 20 Min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Lamington swiss roll
25h 40min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Ham and cheese cruffins
3h
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5h 35min
Brioche burger buns
2h 10min
Hazelnut chocolate brioche
2h