Dispositivos e acessórios
Coleslaw
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
carrot cut into pieces100 g
-
green apple (approx. 95 g), cored and cut into quarters1
-
red onion to taste50 g
-
cabbage cut into pieces200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
mayonnaise (see Tips)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
104.4 mg
Proteína
1.2 g
Energia
434 kJ /
103.3 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
ANZAC biscuits
40min
Hommus
15min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Chicken velouté meal
40min
Passionfruit and coconut slice
5h
Rosemary and sea salt crackers
35min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Quick beetroot relish
40min
Sticky date pudding
1h 30min