Dispositivos e acessórios
Glühwein
Preparação 5min
Total 15min
6 porties
Ingredientes
-
bruine suiker50 g
-
water200 g
-
sinaasappelzeste (ong. 5 x 1,5 cm)3 stukken
-
sinaasappelsap (ong. 1 sinaasappel)60 g
-
kaneelstokjes en iets meer om op te dienen2
-
kruidnagels6
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
kardemompeulen verpletterd2
-
steranijsjes2
-
cider750 g
-
sinaasappel in schijfjes, om op te dienen1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
13.2 mg
Proteína
0.5 g
Energia
375 kJ /
89 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
21 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Glutenvrije gevulde pepers
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Pierogi met vlees
1h
Vegan mayonaise
Nenhuma avaliação
Soba noodle mee goreng
40min