Dispositivos e acessórios
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
Preparação 15min
Total 35min
8 porties
Ingredientes
Bloemkool en truffelpuree
-
teentje knoflook1
-
boter20 g
-
bloemkool in roosjes (3 cm)300 g
-
volle melk100 g
-
truffelolie1 tl
-
zout naar eigen smaak¼ tl
Sint-jakobsschelpen
-
water500 g
-
sint-jakobsschelpen met schelp16
-
verse bieslook fijngehakt, om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
160.2 mg
Proteína
6 g
Energia
271 kJ /
64.5 kcal
Gordura
3.4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Choronsaus
20min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bearnaisesaus
20min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Steak tartaar
30min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h