Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met pompoen
Preparação 45min
Total 3h
6 stuks
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
8 g
Energia
2509 kJ /
606 kcal
Gordura
44 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Nenhuma avaliação
Appel Pinda Rolls
Nenhuma avaliação
Vegan croissants met notenvulling
Nenhuma avaliação
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação