Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Preparação 20min
Total 2h 20min
8 stuks
Ingredientes
Compote van ananas
-
verse ananas in stukken, zonder het hart300 g
-
appels in stukken300 g
-
boter30 g
-
vanillepoeder1 snuifje
-
karamel gezouten boter saus80 g
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
zout1 snuifje
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
6.6 g
Energia
2251.4 kJ /
541.5 kcal
Gordura
36 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
46.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gozleme
1h 40min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Zuiderse gebakken kip en zoete maïs
55min
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Harde pistachekoekjes
45min
Gebakken kaastaart
3h 10min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Bananenbrood
1h 50min
Cheesecake (gebakken)
7h 20min