Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met peren en rozijnen
Preparação 20min
Total 1h 50min
6 stuks
Ingredientes
-
peren geschild, in kleine blokjes450 g
-
boter in stukken50 g
-
suiker80 g
-
rozijnen50 g
-
perenbrandewijn5 g
-
vanillestokje klein, enkel het merg1
-
amandelpoeder75 g
-
bladerdeeg500 g
-
eierdooier1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
7 g
Energia
2651 kJ /
638 kcal
Gordura
55 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Margarita van komkommer en chilipeper
Nenhuma avaliação
Rauwe chocolade bietencake
Nenhuma avaliação
Fruitkroon
Nenhuma avaliação
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nenhuma avaliação
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Caramel vanille bourbon saus
Nenhuma avaliação
Quinoasalade
40min
Pudding met aardbei en peer
Nenhuma avaliação
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Warme chocolademelk op een stokje
1h 20min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min