Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart met appel en kaneel
Preparação 20min
Total 3h
6 stuks
Ingredientes
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
5 g
Energia
1847 kJ /
442 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
39 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kimchi risotto
Nenhuma avaliação
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Met frambozen doordrenkte azijn
Nenhuma avaliação
Sinaasappel-currydressing
10min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Spookachtige snacks
1h 15min
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
Ciabattabroodjes
3h 30min