Dispositivos e acessórios
Driekoningentaart 100% chocolade
Preparação 25min
Total 1h 35min
8 stuks
Ingredientes
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
9.8 g
Energia
2826 kJ /
679 kcal
Gordura
54.9 g
Hidratos de carbono
35.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker smullen
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Nenhuma avaliação
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Driekoningentaart met hazelnoten
Nenhuma avaliação
Chocolade salami
3h 10min
Gestoomde citroencake
2h 20min
Lactosevrije tiramisu
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Napolitaanse cake
Nenhuma avaliação
Koekjes met chocopasta
1h 40min